Mazās uzkodu picas izstrādātas tā, lai tās būtu īpaši ātri pagatavojamas un garšīgas uzkodas starp ēdienreizēm. Tikai 2 minūšu laikā picas ir gatavas baudīšanai. Picām ir plāna pamatne un bagātīgs pildījums.
Pamatne: KVIEŠU MILTI, ūdens, rapšu eļļa, cukurs, raugs, sāls, emulgators E471.
Pildījums: SIERS 14%, pagatavota liellopa gaļa 13%, tomātu pasta, tomāti, saldais KRĒJUMS (KRĒJUMS, modificēta ciete, stabilizētāji - ceratoniju augu sveķi, pektīns), sīpoli, peperoni pipari 2% (satur konservantu E211), rapšu eļļa, sāls, cukurs, garšvielas (ķiploki, kumins, čili pipari), garšvielu ekstrakts, dekstroze, modificēta ciete, rauga ekstrakts, kartupeļu ciete.
Vidējā uzturvērtība 100 g produkta | Vidējā uzturvērtība 175 g produkta | |
---|---|---|
Enerģētiskā vērtība (kJ / kcal) | 1000 / 240 | 1700 / 400 |
Tauki, g | 11 | 18 |
- tostarp piesātinātās taukskābes, g | 4,2 | 6,9 |
Ogļhidrāti, g | 26 | 43 |
- tostarp cukuri, g | 2,6 | 4,4 |
Olbaltumvielas, g | 9,6 | 16 |
Sāls, g | 1 | 1,7 |
Pagatavošana cepeškrāsnī: Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 200 °C. Neatkausētu picu izņemiet no kastes un polimēra maisiņa. Lieciet picu uz restēm krāsns vidējā daļā. Aptuvenais gatavošanas laiks: 10 minūtes vai līdz siers ir izkusis. Cepšanas ilgums dažādās krāsnīs var atšķirties.
Pagatavošana mikroviļņu krāsnī (750 W): Nogrieziet iepakojumam vienu stūri un sildiet picu mikroviļņu krāsnī ar pamatni uz leju. Aptuvenais sildīšanas laiks 2,5 minūtes. Pirms pasniegšanas ļaujiet picai pusminūti pastāvēt. Gatavošanas ilgums dažādās krāsnīs var atšķirties.