Picām pamatnes ir ceptas krāsnī, kuras virsma ir izgatavota no īsta akmens. Picām ir plāna, kraukšķīga pamatne un ļoti bagātīgs pildījums.
Pamatne: KVIEŠU MILTI, ūdens, rapšu eļļa, raugs, sāls.
Pildījums: SIERS 21%, tomātu pasta, desa ar peperoni 8,3% (cūkgaļa, tauki, sāls, dekstroze, garšvielas satur čili pulveri), garšvielu ekstrakts (pipari, čili pipari, ķiploki), antioksidants E301, konservants E250, ūdens, garšvielas (oregano, ķiploki, kumins, čili pipari), sāls, cukurs, dabiskais aromatizētājs, rauga ekstrakts.
Vidējā uzturvērtība 100 g produkta | Vidējā uzturvērtība 175 g produkta | |
---|---|---|
Enerģētiskā vērtība (kJ / kcal) | 1058 / 253 | 1587 / 380 |
Tauki, g | 11 | 17 |
- tostarp piesātinātās taukskābes, g | 5,6 | 8,4 |
Ogļhidrāti, g | 26 | 39 |
- tostarp cukuri, g | 1,9 | 2,9 |
Olbaltumvielas, g | 11 | 17 |
Sāls, g | 1,4 | 2,1 |
Pagatavošana cepeškrāsnī: Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 225 °C vai konvekcijas krāsniņu līdz 200 °C. Neatkausētu picu izņemiet no kastes un polimēra maisiņa. Lieciet picu uz restēm krāsns vidējā daļā. Aptuvenais gatavošanas laiks: 10 minūtes vai līdz siers ir izkusis. Cepšanas ilgums dažādās krāsnīs var atšķirties.
Pagatavošana mikroviļņu krāsnī (750W): Neatkausētu picu izņemiet no kastes un polimēra maisiņa. Lieciet picu mikroviļņu krāsnī un sildiet to aptuveni 5 minūtes vai līdz siers ir izkusis. Pirms pasniegšanas ļaujiet picai minūti pastāvēt. Gatavošanas ilgums dažādās krāsnīs var atšķirties.