Picām pamatnes ir ceptas krāsnī, kuras virsma ir izgatavota no īsta akmens. Picām ir plāna, kraukšķīga pamatne un ļoti bagātīgs pildījums.
Pamatne: KVIEŠU MILTI, ūdens, rapšu eļļa, raugs, sāls.
Pildījums: tomātu pasta, SIERS, desa ar peperoni 5,5% (cūkgaļa, tauki, ūdens, sāls, garšvielas (čili pipari), antioksidanti (rozmarīna ekstrakts, E301), konservants E250, kūpināšanas aromatizētājs, aromatizētāji), kūpināts šķiņķis, cūkgaļas lāpstiņa 5,5% (cūkgaļa 80%, sāls, konservants E250, dekstroze, stabilizētājs E450, antioksidants E301, kūpināšanas aromatizētājs), kebabs 5,5% (liellopu gaļa 87%, ūdens, garšvielas, sāls, cukurs), ūdens, peperoni pipari 2,5% (satur konservantu E211), sīpoli, rapšu eļļa, garšvielas (baziliks, ķiploki, kumins, Kajēnas pipari), margarīns (rapšu un palmu eļļa, ūdens, sāls, emulgators E471, vitamīns A, aromatizētājs), sāls, cukurs, rauga ekstrakts, aromatizētājs.
| Vidējā uzturvērtība 100 g produkta | Vidējā uzturvērtība 175 g produkta | |
|---|---|---|
| Enerģētiskā vērtība (kJ / kcal) | 1020 / 240 | 1790 / 420 |
| Tauki, g | 12 | 21 |
| - tostarp piesātinātās taukskābes, g | 4,4 | 7,7 |
| Ogļhidrāti, g | 23 | 40 |
| - tostarp cukuri, g | 1,9 | 3,3 |
| Olbaltumvielas, g | 11 | 19 |
| Sāls, g | 1,3 | 2,2 |
Pagatavošana cepeškrāsnī: Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 225 °C vai konvekcijas krāsniņu līdz 200 °C. Neatkausētu picu izņemiet no kastes un polimēra maisiņa. Lieciet picu uz restēm krāsns vidējā daļā. Aptuvenais gatavošanas laiks: 10 minūtes vai līdz siers ir izkusis. Cepšanas ilgums dažādās krāsnīs var atšķirties.
Pagatavošana mikroviļņu krāsnī (750W): Neatkausētu picu izņemiet no kastes un polimēra maisiņa. Lieciet picu mikroviļņu krāsnī un sildiet to aptuveni 5 minūtes vai līdz siers ir izkusis. Pirms pasniegšanas ļaujiet picai minūti pastāvēt. Gatavošanas ilgums dažādās krāsnīs var atšķirties.