Picām pamatnes ir ceptas krāsnī, kuras virsma ir izgatavota no īsta akmens. Picām ir plāna, kraukšķīga pamatne un ļoti bagātīgs pildījums.
Pamatne: KVIEŠU MILTI, ūdens, rapšu eļļa, raugs, sāls.
Pildījums: tomātu pasta, SIERS, desa ar peperoni 5,5% (cūkgaļa, tauki, ūdens, sāls, garšvielas (čili pipari), antioksidanti (rozmarīna ekstrakts, E301), konservants E250, kūpināšanas aromatizētājs, aromatizētāji), kūpināts šķiņķis, cūkgaļas lāpstiņa 5,5% (cūkgaļa 80%, sāls, konservants E250, dekstroze, stabilizētājs E450, antioksidants E301, kūpināšanas aromatizētājs), kebabs 5,5% (liellopu gaļa 87%, ūdens, garšvielas, sāls, cukurs), ūdens, peperoni pipari 2,5% (satur konservantu E211), sīpoli, rapšu eļļa, garšvielas (baziliks, ķiploki, kumins, Kajēnas pipari), margarīns (rapšu un palmu eļļa, ūdens, sāls, emulgators E471, vitamīns A, aromatizētājs), sāls, cukurs, rauga ekstrakts, aromatizētājs.
Vidējā uzturvērtība 100 g produkta | Vidējā uzturvērtība 175 g produkta | |
---|---|---|
Enerģētiskā vērtība (kJ / kcal) | 1020 / 240 | 1790 / 420 |
Tauki, g | 12 | 21 |
- tostarp piesātinātās taukskābes, g | 4,4 | 7,7 |
Ogļhidrāti, g | 23 | 40 |
- tostarp cukuri, g | 1,9 | 3,3 |
Olbaltumvielas, g | 11 | 19 |
Sāls, g | 1,3 | 2,2 |
Pagatavošana cepeškrāsnī: Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 225 °C vai konvekcijas krāsniņu līdz 200 °C. Neatkausētu picu izņemiet no kastes un polimēra maisiņa. Lieciet picu uz restēm krāsns vidējā daļā. Aptuvenais gatavošanas laiks: 10 minūtes vai līdz siers ir izkusis. Cepšanas ilgums dažādās krāsnīs var atšķirties.
Pagatavošana mikroviļņu krāsnī (750W): Neatkausētu picu izņemiet no kastes un polimēra maisiņa. Lieciet picu mikroviļņu krāsnī un sildiet to aptuveni 5 minūtes vai līdz siers ir izkusis. Pirms pasniegšanas ļaujiet picai minūti pastāvēt. Gatavošanas ilgums dažādās krāsnīs var atšķirties.