Picām pamatnes ir ceptas krāsnī, kuras virsma ir izgatavota no īsta akmens. Picām ir plāna, kraukšķīga pamatne un ļoti bagātīgs pildījums.
Pamatne: KVIEŠU MILTI, ūdens, rapšu eļļa, raugs, sāls. Pildījums: tomātu pasta, SIERS 13% (satur PIENU), sagatavotas vistas fileja 10%, ūdens, peperoni pipari 2,9% (satur konservantu E211), sarkanie sīpoli 2,4%, cukurs, sāls, brūnais cukurs, kartupeļu ciete, garšvielas (Kajēnas pipari, halapeņo pipari, koriandrs, grieķu sierāboliņš, ķimenes, fenhelis, muskatrieksts, ķiploki), garšvielu ekstrakts, kūpināšanas aromatizētājs, kafija, ābolskābe E296, dekstroze.
Vidējā uzturvērtība 100 g produkta | Vidējā uzturvērtība 175 g produkta | |
---|---|---|
Enerģētiskā vērtība (kJ / kcal) | 850 / 200 | 1320 / 310 |
Tauki, g | 5,7 | 8,8 |
- tostarp piesātinātās taukskābes, g | 2,3 | 3,6 |
Ogļhidrāti, g | 27 | 42 |
- tostarp cukuri, g | 2 | 3,1 |
Olbaltumvielas, g | 9,7 | 15 |
Sāls, g | 1,4 | 2,2 |
Pagatavošana cepeškrāsnī: Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 225 °C vai konvekcijas krāsniņu līdz 200 °C. Neatkausētu picu izņemiet no kastes un polimēra maisiņa. Lieciet picu uz restēm krāsns vidējā daļā. Aptuvenais gatavošanas laiks: 10 minūtes vai līdz siers ir izkusis. Cepšanas ilgums dažādās krāsnīs var atšķirties.
Pagatavošana mikroviļņu krāsnī (750W): Neatkausētu picu izņemiet no kastes un polimēra maisiņa. Lieciet picu mikroviļņu krāsnī un sildiet to aptuveni 5 minūtes vai līdz siers ir izkusis. Pirms pasniegšanas ļaujiet picai minūti pastāvēt. Gatavošanas ilgums dažādās krāsnīs var atšķirties.