Picām pamatnes ir ceptas krāsnī, kuras virsma ir izgatavota no īsta akmens. Picām ir plāna, kraukšķīga pamatne un ļoti bagātīgs pildījums.
Pamatne: KVIEŠU MILTI, ūdens, rapšu eļļa, raugs, sāls. Pildījums: SIERS 13%, tomātu pasta, kūpināts šķiņķis un cūkgaļas lāpstiņa 8,5% (cūkgaļa 80%, sāls, konservants E250, dekstroze, stabilizētājs E450, antioksidants E301, kūpināšanas aromatizētājs), ZILAIS SIERS 7,5%, ananasi 7%, ūdens, rapšu eļļa, garšvielas (raudene, čili pipari, ķiploki, kumins), cukurs, sāls, rauga ekstrakts, aromatizētājs.
Vidējā uzturvērtība 100 g produkta | Vidējā uzturvērtība 175 g produkta | |
---|---|---|
Enerģētiskā vērtība (kJ / kcal) | 930 / 220 | 1440 / 340 |
Tauki, g | 8,2 | 13 |
- tostarp piesātinātās taukskābes, g | 4,2 | 6,5 |
Ogļhidrāti, g | 26 | 40 |
- tostarp cukuri, g | 2,5 | 3,9 |
Olbaltumvielas, g | 11 | 17 |
Sāls, g | 1,2 | 1,9 |
Pagatavošana cepeškrāsnī: Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 225 °C vai konvekcijas krāsniņu līdz 200 °C. Neatkausētu picu izņemiet no kastes un polimēra maisiņa. Lieciet picu uz restēm krāsns vidējā daļā. Aptuvenais gatavošanas laiks: 10 minūtes vai līdz siers ir izkusis. Cepšanas ilgums dažādās krāsnīs var atšķirties.
Pagatavošana mikroviļņu krāsnī (750 W): Neatkausētu picu izņemiet no kastes un polimēra maisiņa. Lieciet picu mikroviļņu krāsnī un sildiet to aptuveni 5 minūtes vai līdz siers ir izkusis. Pirms pasniegšanas ļaujiet picai minūti pastāvēt. Gatavošanas ilgums dažādās krāsnīs var atšķirties.