Picām pamatnes ir ceptas krāsnī, kuras virsma ir izgatavota no īsta akmens. Picām ir plāna, kraukšķīga pamatne un ļoti bagātīgs pildījums.
Pamatne: KVIEŠU MILTI, ūdens, rapšu eļļa, raugs, sāls.
Pildījums: SIERS 20%, kūpināts šķiņķis un cūkgaļas lāpstiņa 12% (cūkgaļa 80%, sāls, konservants E250, dekstroze, stabilizētājs E450, antioksidants E301, kūpināšanas aromatizētājs), ananass 11%, tomātu biezenis, garšvielas (oregano, čili, ķiploki, kumins), cukurs, sāls, rauga ekstrakts, aromatizētājs.
Vidējā uzturvērtība 100 g produkta | Vidējā uzturvērtība 175 g produkta | |
---|---|---|
Enerģētiskā vērtība (kJ / kcal) | 910 / 210 | 1580 / 370 |
Tauki, g | 8,1 | 14 |
- tostarp piesātinātās taukskābes, g | 4,2 | 7,4 |
Ogļhidrāti, g | 23 | 40 |
- tostarp cukuri, g | 2,8 | 4,9 |
Olbaltumvielas, g | 11 | 19 |
Sāls, g | 1,2 | 2,1 |
Pagatavošana cepeškrāsnī: Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 225 °C vai konvekcijas krāsniņu līdz 200 °C. Neatkausētu picu izņemiet no kastes un polimēra maisiņa. Lieciet picu uz restēm krāsns vidējā daļā. Aptuvenais gatavošanas laiks: 10 minūtes vai līdz siers ir izkusis. Cepšanas ilgums dažādās krāsnīs var atšķirties.
Pagatavošana mikroviļņu krāsnī (750W): Neatkausētu picu izņemiet no kastes un polimēra maisiņa. Lieciet picu mikroviļņu krāsnī un sildiet to aptuveni 5 minūtes vai līdz siers ir izkusis. Pirms pasniegšanas ļaujiet picai minūti pastāvēt. Gatavošanas ilgums dažādās krāsnīs var atšķirties.